top of page

Hjälp kroppen att läka sig själv

iTeraCare

Tack vare att denna maskin sänder ut samma Teraherz-frekvens som kroppens friska celler

hjälper den kroppen att balansera sig själv

Skaffa din egen iTeraCare

Kom igång med att boosta din kropps läkning genom att beställa din egen maskin redan idag.

Tekniken

Prife International är de enda som har tillstånd att sälja iTeraCare som har patent på denna teknik där Teraherz och Skalärvågor skickas in i kroppen via ett rör som består av över 150 olika kristaller och mineraler. 

Testimonials

Disclaimer: Denna maskin är en hushållsmaskin för hemmabruk och behandlar inga sjukdomar. Det den gör är att stärka kroppens egen förmåga att läka sig själv. Detta kan möjliggöra att olika obalanser justeras. Ta gärna del av andra människors berättelser om vad de fått för resultat genom att använda denna maskin.
Se Youtube eller Facebook.

Skaffa din egen iTeraCare

Introduktion (5 min)

Presentation av företaget
& maskinen (44 min)

Vilken modell passar dig?

Det finns tre olika modeller. Den första apparaten med denna teknik kostade över 400 000$ när den kom ut men som tur är har man utvecklat tekniken ytterligare sedan dess och lyckats tillverka maskiner som inte bara kliniker har råd med utan även privatpersoner och mindre företag.

De nuvarande modellerna som finns är PRO, Premium och Classic.

Alla modeller ger samma resultat i längden. Den stora skillnaden är att de mer avancerad modellerna har ett kylsystem som gör att man kan köra dem på en högre effekt utan att de blir överhettande. PRO kostar 4999$ och 10 minuter behandling med den motsvarar 30 min med Premium (1499$) eller 60 min med Classic (499$). Trots detta är även Classic snabbverkande och många har upplevt resultat efter bara några minuters användning, men jobbar du med en klinik och ska ha flera långa behandlingar på rad rekommenderas en av modellerna med kylsystem. Ska du bara använda den hemma eller som ett komplement till din verksamhet så räcker det bra med Classic.

Snabbguide för användning

Det finns många olika program att följa för att optimera kroppen på olika sätt. För att komma igång snabb och enkelt räcker det dock att följa instruktionerna på bilden samt att komma ihåg att:

- Inte blåsa mitt uppe på huvudet om man har högt blodtryck

- Inte blåsa på "onaturliga" material tex metall, silikon, pacemaker eller annan elektronik

- Inte behandla gravida

- Rådgöra med läkare om kombination med olika typer av behandlingar

Fler produkter från Prife

Prife har fler produkter som hjälper kroppen att på ett naturligt sätt läka sig själv och hålla sig frisk.

iOnShield
- ditt eget vattenfall runt halsen

Detta halsband skicka ut tusentals negativa joner runt dig som en sköld. Hög koncentration av negativa joner finns tex i regnskogar och nära vattenfall. Dessa joner skickas ut för att neutralisera virus, damm, föroreningar, pollen mm. Väl värt att testa för dig som vill andas lättare och renare luft.

7Wonders
- ge din kropp det bästa vattnet

Denna flaska gör 7 under med ditt vatten för optimal hälsa.

iTeraBio
- hälsa från grunden

Kommer inom kort

bottom of page